“¡Nos queremos libres!”: dieciseis dias que comienzan este 25N

“¡Nos queremos libres!”: dieciseis dias que comienzan este 25N

Si, dieciséis como los jueces de un juzgado. Estas sueño las jornadas intensas de visibilización de esta campaña que se tan global como propia: aunando fechas tanto importantes por nosotros, como feministas y nuestro trabajo por los Derechos de las mujeres

Como cada semana, nuestras actividades de formación, sensibilización, asesoramiento e incidencia alrededor de nuestra salud y derechos sexuales no han parado. Un ejemplo se el taller de sexualidad impartido a la Fundació Surt, compañeras con las que estamos muy agradecidas por el trabajo colectivo que realizamos.

Y se una ocasión ideal para recuperar nuestra campaña “Visibilizando las Violencias Machistas”

Os dejamos una “degustación”:

También queremos compartir  nuestra primera ficha sobre “Violencias Machistas y VIH” en CASTCAT y, si quieres, puedes descargarte la guía de la que forman parte.

 

Agenda 25n de Crea

  1. Avui, 24N realitzem la cinquena sesió dels  tallers presencials (i vivencials) «Les dones grans parlem de sexualitat» per reflexionar sobre les relacions positives lliures de violències masclistes i sexualitats, des d’una mirada transversal amb perspectiva de gènere, impartits per Creación Positiva amb la coordinació dels Casals Cívics i Comunitàris i l’equip de sensibilització, prevenció i detecció de la Violència de Gènere de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, Generalitat de Catalunya.
  2. Ens adscrivim íntegrament al COMUNICAT sobre la Llei “Només Sí és Sí” en relació a l’alarma generada sobre la reducció de penes a l’entrada en vigor de l’esmentada llei.
  3. La propera setmana participem en el VI Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris que Hèlia organitza els dies 28, 29 i 30 de novembre de 17 h a 20 h al Campus UB Clínic, Paranimf de la Facultat de Medicina (Carrer Casanova, 143). Aquest any anirem a pels Abordatges feministes davant de les violències sexuals amb expertes feministes de diferents àmbits, on la nostra companya Lucie Foissin Massey, counsellor de Creación Positiva, participa a la taula rodona ‘Com atenem els casos de violències sexuals?’ el dimarts 29 de novembre a les 18.30 h. (descarrega’t el programa). L’assistència és totalment gratuïta i cal inscripció prèvia al següent enllaç(aquest any el format és híbrid, és a dir presencial i online).
  4. Fem nostre el manifest CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES: ACUSEM I ACTUEM! OCUPEM JUNTES ELS CARRERS! i el podeu descarregar aquí.
  5. Fidels a les nostres tradicions feministes, ens afegim a la convocatòria de manifestació contra les violències masclistes que fan les companyes de Novembre Feminista aquest 25 de novembre a les 18.30h. Comencem a Passeig de gràcia amb Diagonal (Bcn). Tenim el mapa de les manifestacions del #25N i les accions dels dies previs d’arreu del territori confeccionat per les mateixes.

Sin comentarios

Publicar un comentario