"RELLEGINT LES VIOLÈNCIES SEXUALS"

Campanya contra les violències sexuals.

Què és?


Una iniciativa on postulem mecanismes per a la identificació i l’abordatge de les violències sexuals, generant consciència crítica mitjançant la col·laboració d’expertes com l’Alicia Pano, Gemma Altell, Encarna Bodelón, Lorena Garrido i Montse Pineda.

Què volem?


Amb aquest material hem visibilitzat, per una banda, diverses situacions que constitueixen violències sexuals i, per un altre, hem volgut generar un espai de reflexió i de suport a les dones que han patit aquestes violències. Aquestes càpsules, rescatades de diverses trobades amb expertes en la matèria, donen eines essencials per a fer front a aquest flagel.

Cóm ho hem fet?


Aquesta campanya està formada per 4 càpsules audiovisuals que identifiquen i visibilitzen les violències sexuals en tots els àmbits, i una cinquena a manera de “trailer” que recull i convida al visionat de les altres 4 càpsules de sensibilització.

CONTINGUT


Hem elaborat 4 càpsules audiovisuals que formen part de la visibilització i identificació de les violències sexuals en tots els àmbits, part del projecte "Visibilitzant les violències sexuals" i una cinquena a manera "trailer" que recull i convida al visionat de les altres 4 càpsules de sensibilització. Amb aquest material hem intentat -per una banda-  visibilitzar les diferents situacions que constitueixin violències sexuals i per un altra- generar un espai de reflexió i de suport a les dones que han patit aquestes violències.

En el PDF trobaràs aquest material audiovisual en línia i descarregable per a difondre entre tota la població, especialment entre els sectors més vulnerables.